Аку тейп BB ACU TAPE™ телесен

27,99 лв. 34,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Опаковката съдържа 20 листа от по 32 пластира на лист (общо 640 пластира на опаковка). Аку лентите (BB ACU TAPE™), разработени от Корейската медицинска асоциация за балансиране на тейп, са вид кръстосани ленти и представляват PVC кръстосани пластири, върху чиято повърхност се нанася хипоалергенно акрилно лепило. Поради малкия си размер, аку-тейпа се прилагат удобно върху особено чувствителни, малки и труднодостъпни зони на тялото (ъгли на очите и устните, околоносни синуси, околоушна област, шия, пръсти и др.). Особено ефективен при лечение на алергии, алергичен ринит, запушен нос и др. Много ефективен за облекчаване на сърбеж след ухапване от насекоми. BB ACU TAPE™ се използва и при естетическо (козметично) тейпиране на лицето и шията за изразен лифтинг ефект.

Принципът на действие на акупунктурата се основава на акупунктурата, направление в ориенталската медицина, според което въздействието върху тялото се осъществява чрез специални точки на тялото (акупунктурни точки), чрез които жизнената енергия циркулира. Акупунктурните лечения включват например акупунктура и ориенталски масаж.

В зависимост от диагнозата се определя точката на приложение и посоката на аку-тейпа върху тялото. BB ACU TAPE™ аку-тейп не съдържат никакви лекарства, така че употребата им е напълно безопасна за организма. Аку-тейпа са водоустойчиви и могат да останат върху тялото до три седмици. Освен това те са невидими върху кожата и много удобни за носене.

Пазете се от фалшификати! Аку лентите BB ACU TAPE™ са единствените оригинални патентовани аку ленти с доказана ефективност, което е потвърдено от Патент 30-0295109-000 и множество международни сертификати KFDA, FDA, CE. 

Размер:  1 см × 1 см 

Произведени в Корея

Подробности

Бранд
Ключови думи

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение