Балсам за кръста, гърба, мускулите и ставите Refit Opodeldok Cannabis 200 ml

25,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Refit Opodeldok Cannabis 200 ml

Refit Opodeldok Cannabis крие изпитана комбинация от билки. Този мехлем попива бързо в кожата, не оставя мазен филм върху нея и не замърсява дрехите.

Специалната му комбинация от етерични масла действа успокояващо на ставите. Насладете се на освежаване и релаксация веднага след употреба.

Това е традиционен камфоров балсам, обогатен с успокояващ екстракт от канабис.

  • Изпитана формула от векове.
  • За гърба, мускулите и ставите
  • Силен регенеративен и стимулиращ кръвообращението ефект.
  • Бързо облекчение.
  • Облекчава напрежението в мускулите.
  • Висока пропорция на естествени екстракти.

Приложение: продуктът може да се прилага върху кожата максимум 2 пъти на ден. Внимателно разпределете балсама върху кожата и масажирайте.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Състав: Вода, изопропилов алкохол, парафинов течен, натриев акрилат/натриев акрилоилдиметил таурат кополимер, камфор, ментол, натриев стеарат, масло от листа на Rosmarinus Officinalis, масло от лаванда Angustifolia, масло от канабис сатива, семена от канабис, триделолин, олио, олио-6. iol, Hexyl c innamal.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение