Балсам със затоплящ ефект при болка Refit Opodeldok Hot 200 ml с високо съдържание на естествени екстракти

15,99 лв. 25,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Refit Opodeldok Warming крие изпитана комбинация от билки. Този мехлем попива бързо в кожата, не оставя мазен филм върху нея и не замърсява дрехите.

Специалната му комбинация от етерични масла действа успокояващо на ставите. Насладете се на освежаване и релаксация веднага след употреба.

Refit Opodeldok Warming е традиционен камфоров балсам със затоплящ ефект на канела, джинджифил, капсаициноид и с екстракт от лавандула и розмарин.

Приложение: продуктът може да се прилага върху кожата максимум 2 пъти на ден. Внимателно разпределете балсама върху кожата и масажирайте.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Състав: Вода, изопропилов алкохол, камфор, кополимер на натриев акрилат/натриев акрилоилдиметил таурат, течен парафин, тридецет-6, натриев стеарат, масло от лавандула, масло от листа на розмарин, масло от листата на розмарин, масло от канела, линалоол, лимонен, кумарин, гераниол, hex. cinnamamal, cinnamal, eugenol, benzyl benzoate, cinnamyl alcohol, propylene glycol, екстракт от корен на джинджифил, hydroxymethoxybenzyl pelargonamide.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение