Балсам Refit Opodeldok Extra Strong 500 ml - изключително силен за кръста, гърба, мускулите и ставите

29,99 лв. 39,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Refit Opodeldok Extra Strong крие изпитана комбинация от билки. Този балсам попива бързо в кожата, не оставя мазен филм върху нея и не замърсява дрехите.

Специалната му комбинация от етерични масла действа успокояващо на ставите. Насладете се на освежаване и релаксация веднага след употреба.

Refit Opodeldok Extra Strong е традиционен камфорен балсам с освежаващ ефект на ментол и с интензивни ефекти на екстракт от лавандула и розмарин. Изпитана формула през вековете.

  • Изключително силен.
  • За гърба, мускулите и ставите
  • Силен регенеративен и стимулиращ кръвообращението ефект.
  • Бързо облекчение.
  • Облекчава напрежението в мускулите.
  • Висока пропорция на естествени екстракти

Приложение: продуктът може да се прилага върху кожата максимум 2 пъти на ден. Внимателно разпределете балсама върху кожата и масажирайте.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Състав: вода, изопропилов алкохол, кополимер на натриев акрилат/натриев акрилоилдиметил таурат, течен парафин, тридецет-6, камфор, ментол, натриев стеарат, масло от лавандула, линалоол, лимонен, кумарин, гераниол, hexyl cinnamal, масло от листа на розмарин.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение