Вендузи FASCIQ® TRIGGER POINT

FASCIQ®
69,99 лв. 89,99 лв.
цената за доставка не е включена
FASCIQ®

Описание

КАК РАБОТИ TRIGGER POINT CUPPING? Вендузите създават декомпресивна сила в тъканите непосредствено под чашата (със сила на натиск, създадена около ръба на чашата). Това повдигане на тъканите може да бъде различен стимул за тъканите и нервната система и за някои хора може да бъде релаксиращ начин за лечение на стегнати или възпалени зони и тригерни точки. Това е обратното на много други форми на мануална терапия с вендузи, които обикновено създават сила на натиск, като масаж, използване на IASTM инструменти или ленти за конец.

ЗАЩО ДА КУПУВАТЕ КОМПЛЕКТ ЗА CUPPING TRIGGER POINT? Силиконовите чаши FASCIQ® са по-лесни за пътуване, тъй като не се чупят. елиминирайте необходимостта от носене на вакуумната помпа и се предлага с много по-компактен калъф за носене!

Дизайн от една част за третиране на различни целеви зони

2 нива на засмукване: бутало и обръщане

Уникален комплект от 2 малки чаши – 2.25″ (57 мм) + 2 големи чаши – 2.63″ (67 мм)

FASCIQ EVA калъф за носене с цип 100% хранителен силикон.

КАК ДА ПРИЛАГАМЕ СПОРТНА CUPPING ТЕРАПИЯ?

Обикновено повечето миофасциални чашки ще бъдат на място само за няколко минути наведнъж. Долните части на тялото (долната част на гърба и краката) обикновено могат да издържат по-дълго време на приложение, докато горната част на тялото (торуса, шията и ръцете) може да получи адекватен терапевтичен ефект с по-кратки приложения. Понякога на мястото, където е била чашата, ще остане малка кръгла синина. Това се случва по-рядко в долните части на тялото и по-рядко при по-лекото налягане на засмукване (метод на буталото). Синините обикновено не са цел на лечението, но могат да се появят по-лесно при хора, които лесно получават синини. Имайки предвид това, ние препоръчваме първоначално по-кратки времена за нанасяне за тези хора, за да тестват поносимостта си към третиране с чашките за тригерна точка. Прилагането на чашките върху областта на лицето/главата е много по-вероятно да причини натъртване и обикновено не се препоръчва. За това приложение препоръчваме комплекта за вендузи за лице. Чашите са проектирани с мисъл за движението. Докато са върху кожата, чашките могат да се движат, докато захващат тъканта отдолу; или чашките могат да бъдат оставени неподвижни и частта от тялото, към която са прикрепени, да бъде подложена на различни движения, докато чашката върху кожата създава засмукване и ограничава движението на тази тъкан.


Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение