Дамски комплект тренировъчни ластици с текстилно покритие / 3 части

THYSOL
39,99 лв.
цената за доставка не е включена
THYSOL

Описание

Описание:

Комплект от 3 професионални и удобни ластици (устойчиви ленти от плат). Перфектни за трениране на краката и глутеусите, без да се чувствате неудобно. Опаковани в мек памучен текстил и снабдени с противоплъзгащ слой от вътрешната страна. След като веднъж сте опитали тези ленти, никога няма да искате нищо друго!

Ластици за всякакви упражнения. Този луксозен комплект ленти се състои от 3 платнени ленти, всички обвити в удобен памучен текстил. Съпротивителните ленти са много подходящи за всякакъв вид упражнения за трениране на горната част на краката и седалищните мускули, поради което често се наричат ленти за дами.

Съпротивителните ленти са с ширина 8 см и варират по дължина в зависимост от размера, който използвате. Леката версия е с дължина 35 см, средната версия е с дължина 37 см, а тежката версия е с дължина 39 см. Всички ластици имат противоплъзгащ слой от вътрешната страна, за да не се размества лентата по време на тренировка. Никога повече няма да изпитвате онова притискащо усещане на неудобен ластик върху кожата!

Съпротивлението на различните ленти е 45 кг, 65 кг и 75 кг. Комплектът се предлага в удобна чанта за носене, така че лесно да носите лентите със себе си, където и да отидете, например във фитнеса. 

Комплект от 3 ленти с три нива на съпротива:

Син – Лека съпротива (45 KG)

Розово – Средна съпротива (65 KG)

Лилаво – Тежка съпротива (75 KG)

Размери: Дължина: 35/37/39 см

Ширина: 8 см

Подробности

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение