ДОЛЕТИН – ЗА ЗДРАВИ СТАВИ

16,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

ДОЛЕТИН е натурална хранителна добавка, за хора страдащи от болки в ставите в резултат на тежки натоварвания, засилена спортна активност или напреднала възраст. Продуктът благоприятства функциите на опорно-двигателния апарат в случай на остри или хронични възпалителни заболявания, и предлага комплексно и ефективно решение на увреждания на ставите като подобрява функцията на съединителната и хрущялната тъкан, стимулира регенеративния процес и действа аналгетично и противовъзпалително. ДОЛЕТИН представлява колекция от природни съставки, които взаимодействат в синергия и се предлага под формата на прахчета,  гарантира бързата му абсорбация от организма. НЯМА странични ефекти, в сравнение с нестероидните противовъзпалителни средства!

Какво съдържа?

Глюкозамин сулфат - намалява триенето на костите една в друга, има добро противовъзпалително действие, приложим при артрит и остеоартрит.

МСМ (метилсуфонилметан) - подобрява възстановяването при артрит, болки в костите, сухожлията и мусклуите, спортни травми.

Хондроитин сулфат - подпомага еластичността на хрущяла и забавя износването му.

Хидролизиран колаген - отговаря за силата и гъвкавостта на хрущялната тъкан.

N-ацетил-D-глюкозамин - спомага за поддържане на хрущялната тъкан и за изграждането на имунната система, предотвратява и отстранява щетите причинени от силен стрес в ставите.

L-орнитин - играе ключова роля в енергийните процеси, силен имуномодулатор.

Дяволски нокът  - има противовъзпалително, аналгетично и спазмолитично действие. Намалява отокът и болката на възпалените стави, особено ефективен при заболявания като: тендинит, остеоартрит, ревматоиден артрит, болки в гърба  и в шията, ревматизъм, подагра, миалгии и лумбаго.

Други съставки: малтодектрин. Киселинност: Винена киселина. Подсладител: изомалт, сукралоза. Аромат: Цитрус. Оцветители: Е122.

Внимание: Да не се използва в случай на бременност или кърмене! Продуктът съдържа изомалт, следователно може да има слабителна функция!

Начин на употреба: Пo 2 сашета дневно в продължение на 5 дни, след това по 1 саше дневно в продължение на 1 месец. Разтворете съдържанието на сашето в чаша с вода, разбъркайте добре и изпийте веднага.

Опаковката съдържа: 20 сашета от 3,5 гр.

Подробности

Ключови думи

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение