Кинезио лента за лице CureTape® Beauty

CureTape®
23,99 лв. 26,00 лв.
цената за доставка не е включена
CureTape®

Описание

CureTape® Beauty е нежна кинезиологична лента и следователно е много подходяща за използване при хора с много чувствителна кожа, като малки деца или възрастни хора. CureTape® Beauty може да се използва и за поставяне на лента върху уязвими зони, например върху лицето или върху тънка кожа. Всички продукти от гамата CureTape® са хипоалергенни. В редките случаи, когато някой с изключително чувствителна кожа има алергична реакция, тогава трябва да се използва различен тип лента. Ако лентата не трябва да се залепи за повече от един ден, може да се използва CureTape® Beauty. Допълнително предимство е, че лентата се отстранява по-лесно.

CURETAPE® BEAUTY Е ПЕРФЕКТЕН ЗА:

Тейпинг за красота (т.е. бръчки)

Чувствителна кожа, често срещана при малки деца, както и при възрастни хора.

Тънка кожа.

Кожата при диабет.

Хора, които имат проблеми с лимфната циркулация.

Лечение на белези

Възстановяване след операция.

КОЗМЕТИЧЕН ТЕЙПИНГ – НОВА ЕСТЕСТВЕНА ТЕНДЕНЦИЯ В ИНДУСТРИЯТА НА КРАСОТАТА Cosmetic Taping е новата естествена тенденция в индустрията за красота, използвана за подобряване на цялостния вид на кожата по естествен начин. Този метод произлиза от индустрията за красота в Източна Европа.

Стимулиран от медиите, през годините се появи нов идеал за красота, който направи употребата на ботокс, пилинг, филъри, инжекции и лазерно лечение нормално. Въпреки че могат да се видят незабавни резултати чрез лечебни процедури като инжекции, поради незабавното подуване, което стяга кожата, има много често срещани странични ефекти, които рискувате като възпаление, алергични реакции, главоболие и дори парализа или асиметрия на лицето. Освен това тези лечения са много скъпи и тъй като резултатите често са временни, вие ще продължите да поемате разходите.

С Beauty Tape можете да постигнете подобряване на кожата по естествен и безрисков начин. Стягането и изглаждането на кожата е по-бавен процес, но при редовна употреба резултатите остават видими много по-дълго. Beauty Tape може да се използва и след козметична процедура или липосукция, подпомагайки отстраняването на лимфната течност за по-бързо възстановяване. Тази страхотна последваща обработка с помощта на техниките за еластична лента ще осигури по-добри резултати.

КАК ДЕЙСТВА CURETAPE® BEAUTY?

След нанасяне тази еластична лента осигурява лифтинг ефект на кожата. Лифтинг ефектът оказва голямо влияние върху кръвния и лимфния поток, осигурявайки отстраняване на отпадъците.

Стимулира се процесът на регенерация на съединителната тъкан. Лентата гарантира, че се дава стимул на колагена и съединителната тъкан, който осигурява реакция на възстановяване, което с течение на времето създава по-твърда съединителна тъкан и подобрението на кожата става видимо. Фините бръчки изчезват, а дълбоките стават по-малко видими. Мускулният тонус може да се активира или успокои с лента.

КОЛКО ЧЕСТО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ CURETAPE® BEAUTY С ПРОЦЕДУРА ЗА ЛИЦЕ? Препоръчително е да използвате лентата между 6 и 10 часа на ден през първите 3 до 4 седмици. Най-добре се носи през нощта. След този период следва процесът на поддръжка и след това се препоръчва носенето на лентата 1 до 2 пъти седмично. Този метод може да се съчетае чудесно с масаж на съединителната тъкан, лицева гимнастика или масаж на лицето.

Размер: 5м/5см

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение