Кинезио лента Kindmax 4 ways

Kindmax
14,99 лв. 30,00 лв.
цената за доставка не е включена
Kindmax
В наличност

Описание

Kindmax 4 ways е проектирана да се разтяга във всяка посока (4-посочно разтягане), докато кинезиологичните ленти са проектирани да се разтягат надлъжно (двупосочно разтягане) Kindmax 4 ways има многократно съпротивление и откат, подобен на бънджи корд.

Кинезиологичните ленти имат много нежен откат, предназначен за повдигане на кожата. Kindmax 4 ways лента може да се простира до над 200% от дължината на почивка без ограничителна крайна точка. Кинезиологичните ленти обикновено се разтягат 140% - 180% с определена твърда крайна точка, където лентата няма да се разтяга повече. Това предотвратява нанасянето на лентата с част от тялото в съкратено положение, като същевременно запазва пълния обхват.

Kindmax 4 ways е проектиран да работи механично, проектиран да променя моделите на движение, като същевременно поглъща товара и отново инжектира тази енергия обратно в движение, всичко това без ограничаване на обхвата на движение. Кинезиологичните ленти са проектирани да работят неврофизиологично, което означава, че те взаимодействат с кожата, за да променят възприемането на болката, адресират лимфния дренаж и насърчават промените в нервно-мускулната функция.


  • Размер: 5м/5см
  • Материал: 93% памук 7% еластан.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение