42%

Кинезио тейп лента BBTape™ 5см × 5м пеперуди (Южна Корея)

19,99 лв. (с включен ДДС) 34,99 лв.
цената за доставка не е включена
В наличност

Описание

Премиум кинезио ленти BBalance Tape (BBTape), произведени в Южна Корея, се отличават с безупречно качествени материали и са подходящи за лепене на всяка част от тялото. Изработени са от висококачествен еко-памук и не съдържат латекс, което елиминира появата на алергични реакции. Високата дишаща лента позволява на кожата ви да диша свободно, така че да не потъмнява под лентата.


Еластичността на BBTape съвпада с еластичността на кожата, което осигурява желания ефект и отлични резултати. Вълнообразната структура на адхезивната повърхност на лентата повдига кожата на микроскопично ниво, намалявайки нейния натиск върху увредената област на тялото, като същевременно подобрява кръвния и лимфния поток. Лентата BBalance (BBTape) е чудесна за ускоряване на рехабилитацията и облекчаване на болката при мускулни и ставни наранявания, както и за лепене на всяка част от тялото, включително лицето и шията.


Нанесете кинезио лента Bio Balance веднага след натъртване или изкълчване и ще почувствате истински ефект за облекчаване на болката. Лепилото на лентата е устойчиво на вода, което прави възможно спокойното измиване без страх, че лентата ще се отлепи. Всяка ролка е опакована в удобна кутия на английски език със слот, който улеснява отвиването на необходимата дължина на лентата, с подробни инструкции на английски език с основните видове приложения.


Произведени в Южна Корея

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение