Копринен тейп за лице BB FACE TAPE™ 2.5 см × 10 м (Южна Корея)

[1]
22,99 лв. (с включен ДДС) 35,00 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

НОВО! Копринени козметични ленти за естетично лепене на лице BB FACE TAPE ™ 2.5 см × 10 м с подробни инструкции за употреба на анлийски език.

Представяме ви най -очаквания продукт за 2021 г. - първите в света копринени ленти за лице BB FACE TAPE ™ с нежно лепило!

Веднага след появата си на пазара, копринените ленти за лифтинг на лице BBalance се превърнаха в абсолютен хит в Южна Корея поради своите уникални характеристики. Опитайте и се насладете на предимствата на премиум линията на BB FACE TAPE ™ от изкуствена коприна!

Линията от копринени ленти за лице на търговската марка BBalance Tape е разработена от водещи корейски козметолози и е изработена от висококачествена коприна (вискоза), поради което тези ленти имат редица характеристики и предимства. С по -тънък материал от памука, копринените ленти за лице BB FACE TAPE ™ са по -удобни за употреба и осигуряват по -плътно прилепване към кожата, като увеличават максимално ефекта от залепването върху областта на лицето и шията. В допълнение, предимствата на копринените ленти включват по -лесно и по -удобно отстраняване на лентата от кожата. Повърхността на лентата е покрита с хипоалергенно лепило с мека формула, разработено специално за използване в козметологията, което прави копринените ленти BB FACE TAPE ™ идеални за естетично лепене на лице, за хора с особено чувствителна кожа, както и за деца и възрастни.

Висококачествената изкуствена коприна, от която е направена BB FACE TAPE ™, се характеризира с повишена дишаща способност. Освен това е много приятно за носене и дава леко усещане за прохлада. Гладката повърхност на материала има лек блясък, благодарение на който тези кинезио ленти ще изглеждат много красиви на кожата ви!

BB FACE TAPE ™ лифтинг лента за лице се използва в естетичната козметология за оформяне на овала на лицето, изглаждане на възрастовите и изразителни бръчки, възстановяване на еластичността на кожата, подобряване на микроциркулацията и кръвоснабдяването на тъканите на лицето. Принципът на действие на BB FACE TAPE ™ се основава на отпускане на лицевите мускули, участващи в изражението на лицето, чийто спазъм води до образуване на гънки и бръчки. Но, за разлика от ботокса (инжекции с ботулинов токсин), лентите не парализират мускулите, което води до нарушено кръвообращение и образуване на оток, но възстановява тонуса и фиксира мускулите в отпуснато състояние, увеличавайки интерстициалното пространство, подобрявайки кръвоснабдяването и насърчаване на елиминирането на излишната течност. Правилно нанесената лента за лице BB FACE TAPE ™ активно стимулира кожните рецептори, има благоприятен ефект върху структурите на подкожната тъкан, създавайки условия за нормализиране на физиологичните процеси в увредените тъкани и възстановяване на мускулния тонус. След завършване на курса на залепване на лицето (14-21 дни) се формира мускулна памет, лицето свиква с отпуснатото състояние и новото положение на мускулите. 

Какво казват клиентите

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
С
Симона
29 юни 2022
Добър продукт!