Наръчник за самостоятелно поставяне на кинезиологични ленти (английски език)

CureTape®
39,99 лв.
цената за доставка не е включена
CureTape®

Описание

Книгата е предназначена за хора, които сами да правят апликация при различни оплаквания. В тази полезна книга сме избрали няколко често срещани наранявания, при които кинезиологичната лента може да помогне, ако се прилага с правилната техника. Тези приложения за тейпинг могат да се използват за спорт или за извършване на ежедневните ви дейности без болка. 176 страници с 30 приложения за залепване, изяснени с повече от 200 снимки и илюстрации с инструкции стъпка по стъпка.

НАЙ-ВЪЛШОТО РЪКОВОДСТВО ЗА КИНЕЗИОЛОГИЧЕН ТЕЙПИНГ Може вече да сте били обучени на тази техника от терапевт, в който случай тази книга е добър ресурс да прегледате всичко спокойно. Или може би лечението ви при терапевт е приключило, но бихте искали да продължите да използвате кинезио ленти, за да можете да спортувате безболезнено или да функционирате нормално в ежедневните си дейности.

Кристина Питър, опитен физиотерапевт и инструктор по тейпинг, обяснява стъпка по стъпка как да залепите повече от 30 апликации. Осигурени са ясни инструкции и изображения, за да стане възможно най-ясно. С QR код можете също да гледате видео с инструкции за нараняване.

Кинезиологичният тейпинг се превърна във важна и незаменима част от практиката на професионалния терапевт. Методът се е доказал като успешен компонент на различни терапии.

ИНФОРМАЦИЯ CURETAPE® ПЪРВОТО РЪКОВОДСТВО ЗА КИНЕЗИОЛОГИЧЕН ТЕЙПИНГ: ISBN/EAN: 9789081936330. Автор: Кристина Питър. Илюстратор: Елън Гьозел. Брой страници: 176. Английски език Размери: 13,5 см х 20,5 см х 1,2 см. Първо издание: юли 2022 г.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение