Нерванил

14,30 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

НЕРВАНИЛ представлява 100 % натурален продукт - комплекс от хранителни вещества и натурални екстракти, мощен антиоксидант спомагащ за предотвратяването на увреждания на Централната и периферна нервна система. НЕРВАНИЛ улеснява защитните процеси и възстановяването на тъканите, като противодейства на болкови и възпалителни състояния причинени от неправилното функциониране на неврона при възплаление на миелиновата обвивка. Той е способен по естествен начин да насърчи  общото подобряване на функциите на мозъка и периферната нервна система. Употребата му  благоприятсва организма  при симптоми на  ишиас, лумбаго, болки в гърба, болки в кръста, дископатия, плексити и невралгии както и на инвалидизиращи състояния и дегенеративни заболявания на окото.

 

КАКВО СЪДЪРЖА?

 

Невронова киселина - омега 9 мастна киселина която подобрява имунните функции, подпомага синтеза на миелин (вещество, покриващо проводящите информация участъци на нервните клетки)

Алфа - Липоева киселина - защитава срещу оксидантивен стрес и клетъчните дисфункции, предизвикани от остаряване.  Използва се при хронични заболявания на ЦНС  като  предпазва нервните клетки от увреждане и  подобрява нервната проводимост и чувствителност.

Черна боровинка - способства за намаляване нивото на кръвната захар, защитава стените на съдовете, предпазва от нарушения в зрението.  

Витамин B12 - нужен за производството на миелин и нормалното функциониране на нервните клетки. Недостигът му води до скованост, изтръпване и загуба на сетивност в крайниците.

Cеленът е най-важният елемент от антиоксидантната защита на организма, c активно действие насочено сре­щу образуването на свободни радикали.

Ацетил-л карнитин  забавя стареенето на нервната система и дегенерацията на мозъка. Стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими.

Витамините (В1, В6) - имат енергийно и възстановително действие и са от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енергия

Bитамин B3 - важен за метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините, а така също и за предаването на междуклетъчните сигнали и поправката на ДНК в клетката.

Цинк – действа като антиоксидант, увеличава имунитета като се бори със свободните радикални увреждания и забавя процеса на стареене.

Oмега 9 мастна киселина - подобрява имунните функции, подпомага синтеза на миелин (вещество, покриващо проводящите информация участъци на нервните клетки).

Пълнител: малтодекстрин. Антислепващ агент: силициев диоксит. Емулгатор: Магнезиев стеарат. Покриващ агент: талк, шеллак. Стабилизатор: хидроксипропилметилцелулоза.

Състав Капсула от 750 mg За 100 g
α - липоева киселина 300 mg 40 mg
Ацетил L – карнитин 250 mg 33.33 g
Омега 9 мастна киселина 80% 50 mg 6.66 g
Черна боровинка (2.5% антоцианини) 50 mg 6.66 g
Цинк 7.5 mg 1 g
Селен протеинат 2.5 mg 0.34 g
Витамин В3 (никотинамид) 9 mg 1.2 g
Витамин В6 1 mg 0.13 g
Витамин В12 1 mcg 0.13 mg

КАКВО СЪДЪРЖА?


Опаковката съдържа: 20 капсули от 750 мг

Препоръчителен дневен прием:1-2 капсули на ден в продължение на 10 дни, след това по 1 капсула дневно или по лекарско предписание. Да се поглъща без да се дъвче или отваря.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за малки  деца). Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Подробности

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение