Силен масажен и регенериращ гел Refit Ice gel Cannabis Konop 230 ml

24,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Refit Ice gel Cannabis Hemp е уникална комбинация от конопено масло и охлаждащ ментол.

Понастоящем конопеното масло се изследва интензивно от лаборатории по целия свят заради уникалните му полезни ефекти. Неговите ефекти върху кожата са особено изключителни. Ментолът има благоприятен ефект върху гърба, мускулите и ставите. Веднага след нанасянето на гела върху засегнатата област има огромно кръвоснабдяване, благодарение на което ефектът е незабавен и дълготраен и веднага усещате подобрение.

  • Изпитана формула от векове.
  • За гърба, мускулите и ставите
  • Силен регенеративен и стимулиращ кръвообращението ефект.
  • Бързо облекчение.
  • Облекчава напрежението в мускулите.
  • Висока пропорция на естествени екстракти.

Инструкции за употреба: Нанесете тънък слой гел върху засегнатата област и масажирайте с нежни кръгови движения. Повторете 3-4 пъти на ден или според нуждите.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Съставки: вода, изопропилов алкохол, натриев хидроксид, ментол, феноксиетанол, карбомер, масло от семена на канабис сатива, лаурет-9-камфор, етилхексилглицерин.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение