Система за възстановяване на крака с въздушна компресия AresPro

AresPro
1599,99 лв.
цената за доставка не е включена
AresPro

Описание

ПРОФЕСИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА ВЪЗДУШНА КОМПРЕСИЯ

- Системата за възстановяване на краката AresPro е машина за масажиране на цял крак с въздушна компресионна терапия, която основно надува и изпуска 4 въздушни камери (стъпало/долна част на прасеца/горна част на прасеца/бедро), за да образува циркулиращ натиск върху краката и тъкани и равномерно и подредено стиснете дисталния край на крайника към проксималния край, за да подобрите кръвообращението и да ускорите метаболизма.

SMART SEQUENTIAL MASSAGE BOOTS - AresPro устройство за последователна компресия, надградено с вграден сензор за налягане, който може да регулира различна стойност на налягането според различните размери на краката. И 4 въздушни камери, надути и изпуснати последователно чрез пълно покритие на краката с последователност, за да ви донесе по-комфортно изживяване с компресионен масаж.

8 ИНТЕНЗИТЕТА+3 РЕЖИМА+3 РЕГУЛИРУЕМИ ТАЙМЕР - Устройството за компресиране на въздуха има 8 интензитета (50-120 mmHG) и 3 режима на компресиране на въздуха (последователност/циркулация/комбинация). Според вашите нужди от ежедневен масаж, можете да регулирате всяка терапевтична сесия и времето за лечение (20/25/30 минути) чрез цифров контролер. Просто трябва да затворите ципа на ботушите за възстановяване и да започнете да се наслаждавате на масажна терапия с въздушна компресия.


ОТПУСКАНЕ & ОСВЕЖАВАНЕ & ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - AresPro ботуши с въздушна компресия са подходящи за спортисти, колоездачи, бегачи, спортни ентусиасти, шофьори, сервитьори, танцьори, възрастни хора или дори за ежедневна масажна терапия. Помага за подобряване на функцията на лимфната система, намалява болката и болезнеността, премахва умората и успокоява напрежението в мускулите. По-добре е за спортисти за по-бързо възстановяване от тренировка. Компактният размер и чантата за носене го направиха вашият партньор за възстановяване след тренировка във фитнеса.

Размер Обиколка на бедро Дължина на крака
S  До 69 см. 64-74 см.
M До 74 см. 74-86 см.
L До 83 см. 86-91 см.

12 месеца гаранция - AresPro се ангажира да създава продукти за грижа за здравето с високо качество и да осигури страхотен подарък за вашето семейство. И ние ще положим усилия да ви предоставим задоволително пазаруване и най-доброто следпродажбено обслужване.


Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение