31%

Система за криотерапия Cryopush + 5 маншета + чанта

Cryopush
1729,99 лв. 2509,94 лв.
цената за доставка не е включена
Cryopush

Описание

Системата за компресия и охлаждане Cryopush допринася за възстановяването на пациенти и спортисти като ускорява и подобрява процеса.

Cryopush осигурява по-големи терапевтични ползи от прилагането на статичен лед, а неговата компресия стимулира естествения процес на регенериране на тялото.

Студът действа мигновено, а активното компресиране позволява постигане на по-големи ползи от прилагането на статичната криотерапия.

Специалното облекло при използване на уреда обгръща анатомично третираната зона на тялото и благодарение на компресията се постига по-добър контакт като по-този начин се подобрява по-ефективното и дълготрайно хлаждане на засегнатата област.

Терапията осигурява по-бързо връщане към нормалната активност и подобрява изживяването ви по време на процеса на възстановяване.

Свойства и ползи от криотерапията

Използвайки вода и лед, уредът охлажда тъканта на травмираната зона, за да намали отока, мускулните спазми, подуването и болката, благодарение на своите аналгетични и противовъзпалителни свойства. Забавя клетъчния метаболизъм, намалява вторичното увреждане на тъканите и насърчава възстановяването. Може да анестезира мускул или става за определен период от време.

Свойства и предимства на компресията

Компресионната терапия се използва за осигуряване на равномерен натиск около желаната област като механично намалява възпалението и по този начин увеличава лимфния поток и намалява отока.

Ергономичен дизайн

Той съчетава преносим модул за управление с набор от ергономично облекло с двойно действие - компресия и студ. Има опростен интерфейс и контрол с 9 предварително зададени програми с настройки за време и компресия. Той е преносим и лек за транспортиране навсякъде.

Цената включва:

- Машина Cryopush

- Захранващ адаптер

- Чанта за транспортиране и съхранение

- Свързващ маркуч

- Маншет за коляно CryoPush 360º

- Маншет за рамо Cryopush

- Маншет за кръст CryoPush

- Маншет за глезен CryoPush

- Маншет за крак Cryopush 60 cm.


Технически спецификации:

AC захранване: 100-240V, 50/60 Hz

DC изход: 12V / 2A Ниво на налягане: 60mmHg-120mmHg. 3 нива: ниско-средно-високо. Температурно ниво: 0º C-25ºC (променлива в зависимост от въведения лед, показва температурата в реално време в системата) Звук: по-малко от 50 децибела Тегло: 1,78 кг празен Капацитет: Максимум 3.6 L

Подробности

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение