23%

Тренировъчен ластик, лента за упражнения, Power Band Blue 23-55 кг

THYSOL
45,99 лв. 59,99 лв.
цената за доставка не е включена
THYSOL

Описание

Търсите начин да добавите допълнителна интензивност към рутинната си тренировка? Не търсете по-далеч от Power Bands! Тези гъвкави и ефективни ленти за устойчивост на сила са идеалният инструмент, за да изведете тренировката си на следващото ниво.

Независимо дали сте опитен спортист или тепърва започвате, Power Bands са задължителни за всеки, който иска да изгради сила, да повиши издръжливостта и да подобри цялостната форма. Те са особено полезни като помощ при практикуване на набирания, но могат да се използват и за насочване към определени мускулни групи при упражнения като лежане, клякане и мъртва тяга.

Зелен Power Band предлага диапазон от 23-55 кг

Съпротивление от 23-55 кг са идеални за напреднали спортисти и пауърлифтъри, които искат да изградят сериозна сила и мускули. Можете да ги използвате за набирания с ленти, лицеви опори с ленти, клекове с ленти, мъртва тяга с ленти, отвличания на тазобедрена става с ленти, раменни преси с ленти, странични повдигания с ленти, мостове с лентови глутеули и др. Предлагат най-голямо съпротивление и са идеални за тези, които искат да постигнат високи резултати и сериозни постижения.

Подробности

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение