15%

Тренировъчен ластик, лента за упражнения, Power Band Green 11-35 кг

THYSOL
33,99 лв. 39,99 лв.
цената за доставка не е включена
THYSOL

Описание

Търсите начин да добавите допълнителна интензивност към рутинната си тренировка? Не търсете по-далеч от Power Bands! Тези гъвкави и ефективни ленти за устойчивост на сила са идеалният инструмент, за да изведете тренировката си на следващото ниво.

Независимо дали сте опитен спортист или тепърва започвате, Power Bands са задължителни за всеки, който иска да изгради сила, да повиши издръжливостта и да подобри цялостната форма. Те са особено полезни като помощ при практикуване на набирания, но могат да се използват и за насочване към определени мускулни групи при упражнения като лежане, клякане и мъртва тяга.

Зелен Power Band предлага диапазон от 11-35 кг

Упражнения със силова лента със средно съпротивление Силовите ленти със средно съпротивление със съпротивление от 11-35 кг предлагат широка гама от упражнения за подпомагане на изграждането на сила и издръжливост. Можете да ги използвате за лентови лицеви опори, лентови клякания, лентови мъртва тяга, лентови отвличания на тазобедрена става, лентови раменни преси, лентови странични повдигания, лентовидни глутейни мостове и др. С повишеното си ниво на съпротивление, силовите ленти със средно съпротивление са чудесни за средно напреднали до напреднали спортисти, които искат да предизвикат себе си и да издигнат тренировките си на следващото ниво.


Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение