Тренировъчен ластик, лента за упражнения, Power Band Red 7-30 кг

THYSOL
25,99 лв. 29,99 лв.
цената за доставка не е включена
THYSOL

Описание

Описание:

Търсите начин да добавите допълнителна интензивност към рутинната си тренировка? Не търсете по-далеч от Power Bands! Тези гъвкави и ефективни ленти за устойчивост на сила са идеалният инструмент, за да изведете тренировката си на следващото ниво.

Независимо дали сте опитен спортист или тепърва започвате, Power Bands са задължителни за всеки, който иска да изгради сила, да повиши издръжливостта и да подобри цялостната форма. Те са особено полезни като помощ при практикуване на набирания, но могат да се използват и за насочване към определени мускулни групи при упражнения като лежане, клякане и мъртва тяга.

Червен Power Band предлага диапазон от 7-30 кг

Power Bands с ниво на съпротивление от 7-30 кг са невероятно гъвкави и могат да се използват за различни упражнения. Едно от най-популярните упражнения е набиранията с ленти, при които увивате Power Band около щанга за набирания и я използвате като помощно средство за изпълнение на набирания. Лентовите лицеви опори също са чудесни за изграждане на сила на горната част на тялото, докато лентовите клякания са фантастичен начин да насочите краката и глутеусите, като същевременно поддържате напрежението в лентата.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение