27%

Refit Ice Gel Menthol Extra 500 ml. – охлаждащ гел при много силна болка с незабавен и дълготраен ефект от световноизвестния Карлови Вари

[1]
25,99 лв. 35,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Как действа гелът? - След нанасяне върху уморени мускули и стави се активират естествените механизми на регенерация. Кръвообращението се засилва и метаболизмът става по-бърз. Ефектът е незабавен и дълготраен. Просто втрийте гела и се насладете на следващия ден без болка. Refit Ice Gel Menthol Extra е подходящ както за свободното време, така и за професионалния спорт.

Refit Ice Gel Menthol Extra е уникален продукт на съвременната криотерапия за бърза и ефективна регенерация на тялото след всяко физическо натоварване.

Допълнително охлаждане.
Бързо облекчение.
Интензивно кръвообращение.
Незабавно освежаване.
Облекчава напрежението в мускулите.
Идеален за всякакви физически натоварвания.
Високо съдържание на ментол.
Практичен и лесен за използване като рол-он с масажна топка.
Произведено в Чехия.
Разработена по уникална формула и базирана на резултатите от криотерапията.
Дългогодишна традиция.
Най-продаваният Refit Ice Gel.
Приложение: Нанесете тънък слой от гела върху засегнатата област и го втрийте с нежни кръгови движения. Повторете три до четири пъти на ден или според нуждите.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Състав: вода, изопропилов алкохол, ментол, лаурет-9, камфор, карбомер, натриев хидроксид, феноксиетанол, етилхексилглицерин, CI 42090.

Какво казват клиентите

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
П
Петър Лалев
30 юни 2022
Много добре охлажда и отпуска мускулатурата. На следващия ден съм, като нов