20%

Suspension Trainer Pro – THYSOL® Xtreme Straps

THYSOL
87,99 лв. 109,99 лв.
цената за доставка не е включена
THYSOL

Описание

Описание

Тренажорът с окачване наскоро стана много популярен за домашни тренировки. Комплектът Suspension Trainer Pro (наричан също: ремъци за окачване, тренажор с окачване) ще ви даде възможност да правите тренировки за цялото тяло от вкъщи. Единственото, от което се нуждаете, е собственото ви телесно тегло. Тренажорът за окачване е произведен от висококачествени материали и следователно може да издържи натоварване до 250 кг! Включеният анкер за врата ще ви позволи лесно да го прикрепите към вашата врата. Много е лесен за ползване, удобен за пътуване и заема малко място за съхранение.

Необходима е малка зона за тренировка. Перфектен за всестранни упражнения, тренировки за цялото тяло и Crossfit Помага за изграждане на сила на цялото тяло и идеален за укрепване на сърцевината. Идеална употреба за цялостно тонизиране Лесен за използване у дома или в движение Страхотен за рехабилитационни тренировки, подобряване на баланса и укрепване на стабилизиращите мускули Подсилено качество с здрава лента и горни шевове (максимално натоварване до 250 кг!)

Комплектът включва: 2 регулируеми ленти за окачване 1 разтегателен анкер 1 удобен анкер за врата

Защо да закупите THYSOL® Xtreme – тренажор с окачване?

Високото качество на нашия тренажор за окачване ще гарантира оптимално задържане и изживяване. Тренировъчният комплект FASCIQ® ще осигури на вашата тренировка допълнителна нестабилност, принуждавайки мускулите ви да намерят правилния баланс, докато тренирате, което я прави много по-ефективна. При много упражнения, като например лицеви опори или напади, вие активирате коремните си мускули в допълнение към целевите мускулни групи.

Уверете се, че практикувате контролирани движения и не претоварвайте тялото, когато започвате с  тренажора с окачване. 

Подробности

Категории
Бранд
Ключови думи

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение