55%

Загряващ гел Refit Ice Gel Camphor & Methyl Salicylate 80 ml Roll-On

7,99 лв. 17,99 лв.
цената за доставка не е включена

Описание

Този гел е лесен за нанасяне, загряващ и в същото време охлаждащ. „Затоплящият и в същото време охлаждащ“ Refit Ice Gel Camphor & Methyl Salicylate е подходящ при оплаквания в областта на шията, торса и лумбалната част на гръбначния стълб, както и при стегнати и уморени мускули. Предназначен е за домашна и професионална употреба.

Какъв е ефектът на камфора? Камфорът е много известен със своя леко изтръпващ и стимулиращ кръвообращението ефект. Камфорът много бързо се абсорбира в кожата и веднага създава усещане за леко затопляне, действа антисептично и като мек локален анестетик. По време на масаж има положителен ефект върху мускулната умора.

Защо да изберете този гел? - Сега имате уникалната възможност да опитате какво е усещането, когато комбинирате охлаждащата сила на ментола и затоплящия ефект на камфора. Ще бъдете приятно изненадани!

Приложение: Нанесете тънък слой от гела върху засегнатата област и го втрийте с нежни кръгови движения. Повторете три до четири пъти на ден или според нуждите.

Противопоказания и предпазни мерки: Само за външна употреба. Да не се прилага върху наранена кожа или открити рани. Не слагайте превръзка върху третираното място! Не използвайте в случай на алергия към някое от веществата в състава на гела. При контакт с очите, изплакнете с вода и незабавно потърсете медицинска помощ. Да се пази извън обсега на деца. Не е подходящ за деца под 3 години.

Състав: Вода, изопропилов алкохол, камфор, ментол, лаурент-9, метил салицилат, карбомер, натриев хидроксид, феноксиетанол, етилхексилглицерин, CI 14720.

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение